€25 shoptegoed cadeau

Shop nu
TOOL OF THE MONTH

De No.1 Hairpin

Misschien is je eerste gedachte: wie bedenkt zoiets? Maar als je eenmaal weet dat deze beautytool bestaat, kun je niet meer zonder. Maak kennis met de No.1 Hairpin, een fancy haarspeld waarmee je je haar in één simpele beweging stevig vastzet.

De Hairpin voor alle haartypes

Wil je je lokken even uit je gezicht, je haar in een zijscheiding dragen of een halve of hele bun achter op je hoofd vastzetten? Met de No.1 Hairpin van Fiona Franchimon doe je dat in één simpele beweging op elk moment van de dag. De haarpin is gemaakt van stevig polymeer en verkrijgbaar in elke haarkleur. Behalve voor zwart, bruin en blond haar is er ook een pin voor assig tot grijs haar, namelijk de transparante.

No.1 Hairpin = 5 schuifspeldjes

De No.1 Hairpin van Fiona Franchimon heeft een gebogen vorm en stevige lock, waardoor de grip minstens vijf schuifspeldjes vervangt. De flexibiliteit en het hygiënische materiaal maken de pin tot een unieke tool. Door de gebogen vorm zit de pin comfortabel in je haar en blijft hij daar zo lang als je wit zitten zonder dat je het voelt. Hij is gemakkelijk in gebruik, beschadigt je haar niet en laat zelfs geen knikken achter. Sterker nog, wanneer je ‘m verwijdert heeft je haar meer volume!

Zo gebruik je de pin:

De pin heeft een signature twist, een draai waardoor de pin in één beweging superstevig vast zit. Om deze twist onder de knie te krijgen, doe je het volgende:

Stap 1: Draai het haar dat je vast wil zetten tot een streng en houdt het met één hand vast op de plek.

Stap 2: Stel met de andere hand de pin op, met de pootjes van de pin tegen de richting van de haren in.

Stap 3: Schuif de pin in tegenoverstelde richting van het haar omhoog en zet zoveel mogelijk haar uit de streng vast in het ronde ‘slot’ van de pin.

Stap 4: Duw de pin nog wat omhoog voor extra stevigheid et voilà!

Bekijk onze how-to video op Instagram

Wie is Fiona Franchimon?

Deze haartool is na drie jaar overdenken en ontwikkelen in 2017 ontworpen door de Haagse haarstyliste Fiona Franchimon. In slechts één minuut kan elke vrouw over de hele wereld met deze tool een prachtig kapsel creëren. Met haar grote liefde en passie voor haar is Fiona van jongs af aan bezig geweest met haar. Zo reisde ze de hele wereld over om alle haarsoorten te begrijpen en zo de meest revolutionaire knipmethodes te kunnen bedenken. De haarstyliste werkte in de haarteams van onder andere Balmain, Armani en Vivienne Westwood tijdens verschillende fashion weeks, maar doet ook het haar van modellen en celebrities tijdens shoots en speciale gelegenheden. Ze bedacht veel knip- en haarkleurtechnieken zelf en startte in 2010 haar eigen Fiona Franchimon Professional Hairstyle Salon in Zeist op.