Babassu Member Sale

Shop nu
Sarah Chapman

Ken jij haar bestsellers al?

Sarah Chapman is niet alleen de huidspecialiste van onder andere Anne Hathaway en Gigi Hadid, de Londense facialist heeft tevens een eigen skincare-lijn, waarmee je zowel overdag als ’s nachts aan een mooie huid kunt werken. Wil je de lente met een egale, frisse huid beginnen? Leer dan haar bestsellers kennen.

Meet Sarah

De Britse Sarah Chapman is één van de meest gerespecteerde experts in de beauty-industrie, werd in 2017 bekroond met de titel Beauty Industry Woman of the Year en is tevens de schoonheidsspecialiste van onder andere Victoria Beckham en Naomi Watts. Ze heeft haar eigen huidverzorgingslijn en focust zich vooral op de verbetering van de huidconditie. Behalve serums en crèmes met krachtige formules combineert Sarah ingenieuze gezichtsbehandelingen met massagetechnieken en moderne technologieën. Om ze vervolgens zelf thuis na te kunnen bootsen, want in haar productlijn zijn ook fantastische beautytools vertegenwoordigd. Doel van de producten, behandelingen én tools is het leveren van een huid met een jeugdige uitstraling met een gezonde glow.

Oh no, not today!

Is het een bijzondere dag en ontdek je ’s ochtends een puistje? No worries, want daar heeft Sarah een snelle oplossing voor bedacht: SOS Stickerstransparante stickertjes die de genezing van je puistjes versnellen. Ze zijn doordrenkt met zuiverende, actieve werkstoffen die roodheden kalmeren en puistjes verminderen. Je plakt het stickertje op de gereinigde huid en kunt het zo’n vier uur laten zitten. Probeer het stickertje vrij van make-up te houden, zodat er geen bacteriën bij kunnen.

Vitamine A voor overdag

Vitamine A is één van de belangrijkste ingrediënten in Sarah’s producten. Vaak wordt deze vitamine alleen gebruikt in nachtverzorging, omdat het schade of irritatie kan veroorzaken bij blootstelling aan UV-straling. Sarah heeft echter een formule gecreëerd die overdag gebruikt kan worden. De dagcrème Icon Day Smartsome is een verstevigende cocktail die de huid de hele dag hydrateert en tegelijkertijd beschermt tegen zonlicht.

Getinte zonnebrandcrème

Om de huid vlekkeloos te houden smeer je bij de eerste lentezon met een SPF. De Skin Insurance is een verstevigende crème met een SPF 30 of 50 én een tintje. De formule met color correcting LipoLight®, het antioxidant Buddleja davidii en slimme lichtreflecterende poeders past zich aan de natuurlijke tint aan. De optische vervagingstechnologie is bedoeld om pigmentatie en donkere vlekken te verminderen en de huid te egaliseren. Je brengt de zonbeschermende crème over je dagverzorging aan en kunt de tube makkelijk meeenemen, zodat je gedurende de dag bij kunt smeren.

Ook SPF voor de ogen

Deze zonbeschermende crème is er ook voor de ogen. Eye Insurance SPF 30 is een oogcrème, concealer en bescherming in één. De crème bevat een color correcting LipoLight® en het antioxidant Buddleja davidii, dat de huid beschermt tegen UV- en infraroodstraling om huidveroudering te voorkomen. Het egaliseert en vermindert pigmentvlekjes voor een heldere, stralende teint. Een geavanceerd stamcelcomplex voorkomt de vorming van rimpeltjes en verslapping.

Egale start

Wil je de lente met zo min mogelijk pigmentvlekjes en lijntjes beginnen? De tiendaagse ampullenkuur Power A Renewal System bevat een krachtige dosis essentiële vitamine A om de teint te verhelderen, de huid glad te maken en vlekjes, littekens, fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De kuur richt zich op de celvernieuwing in de huid met een geconcentreerde dosis van twee krachtige formules, die je ’s avonds onder je nachtverzorging aanbrengt. Vitamine A en hyaluronzuur bieden versteviging en geven een geplumpt effect, terwijl de shots met hyaluronzuur voor zichtbaar meer volume en een langdurig gehydrateerde huid zorgen.

Facial terwijl je slaapt

Dat Sarah geen nine to five-type is, blijkt uit de Overnight Facial. Ook ’s nachts wordt er gewerkt aan een mooie, gezonde huid. De Overnight Facial moet je zien als een nachtfacial die de huid extra energie geeft. Het verfijnde serum met olietextuur combineert actieve stoffen met kalmerende, ontstekingsremmende ingrediënten. Het meermaals bekroonde product is geschikt voor alle huidtypen en vervult elke huidbehoefte. Daarnaast is de etherische oliemelange van jasmijn, frangipani en roos heel rustgevend en kalmerend voor de huid. De onweerstaanbaar zachte formule is zo krachtig dat je de volgende ochtend onmiddellijk resultaat ziet. Je huid is geplumpt, gehydrateerd en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar, met dezelfde prachtige glow als na een uitgebreide Sarah Chapman-facial.

Nachtdienst

Rond één uur ‘s nachts is het aantal celdelingen het hoogst. De temperatuur van de huid gaat omhoog en voedingsstoffen worden beter door de huid opgenomen. Draag daarom een voedende nachtcrème over een serum of een olie, zodat de huid intens gevoed wordt, terwijl je slaapt. Icon Night Smartsome is een nachtcrème met vitamine A en actieve peptiden die de huid herstellen, stimuleren en beschermen. De crème is verpakt in een airless pot om de actieve ingrediënten, zoals vitamines en antioxidanten te beschermen, zodat de formule tot de laatste druppel zijn kracht blijft behouden. De formule is zo krachtig dat je de volgende ochtend onmiddellijk resultaat ziet.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.