Babassu Member Sale

Shop nu
Tool of the month

Instant Foot Peeling

Misschien is je eerste gedachte: wie bedenkt zoiets? Maar als je eenmaal weet dat deze beautytool bestaat, dan kun je niet meer zonder. Maak kennis met de Instant Foot Peeling Kit van het Zwitserse Lova Skin. Met deze handige set ben je binnen twee minuten van je droge hielen af. En je hebt er geeneens water voor nodig!

Wil je je slingbacks of sandaaltjes aantrekken en ontdek je dat je voeten te droog zijn? De Instant Foot Peeling Kit is dé oplossing. Hij bestaat uit een instant eeltspray en een voetvijl, waarmee je je voetzolen binnen twee minuten weer zacht en eeltloos krijgt. En je hoeft ze er niet eens voor in een voetenbad te zetten!

Last van eelt?

Eelt onder de hielen is één van de grootste voetproblemen in de zomer. Het ontstaat door droogte van de huid en plaatselijke druk onder de voet. Door de druk worden onder de bovenste huidlaag steeds nieuwe huidcellen aangemaakt – sneller dan de overigen kunnen afsterven -, waardoor er een opeenhoping ontstaat. Een beetje eelt werkt beschermend en is helemaal niet erg, maar als de laag te dik wordt kan het er onverzorgd uitzien.

Pedi at home

Vooral degenen die vaak op blote voeten lopen kunnen er last van hebben. Nou is het natuurlijk heel fijn om aan de voetenbar plaats te nemen en je ledematen in een voetenbad te laten zakken, maar wanneer je daar even geen tijd voor hebt is de Instant Foot Peeling Kit de ideale treatment voor thuis. Je gebruikt ‘m moeiteloos tussen de bedrijven door of juist wanneer je zin hebt in een uitgebreide pedi at home. Lova betekent ‘beloven’ in het Zweeds en is de moedertaal van Lovisa Walker, onderneemster en de bedenker van Lova Skin.

Zo werkt de Instant Foot Peeling Kit:

Stap 1: Sprayen

Spray de peeling op de droge huid van de hielen en voetzolen en laat het twee minuten intrekken. De peeling bevat exfoliërende werkstoffen, zoals fruitzuren, citroenschillen en een hoge concentratie hydraterende en kalmerende ingrediënten als aloë vera, cactusextract en Zwitsers gletsjerwater.

Stap 2: Schaven

Haal vervolgens de eeltvijl uit het tasje en vijl ermee over de hielen en voetzolen om de dode huidcellen te verwijderen. De vijl heeft een grove en een fijne kant en is ook los verkrijgbaar.

Stap 3: Smeren

Om droge of gescheurde nagelriemen te voorkomen kun je de nagelriemen vervolgens insmeren met de Cuticle Cream van Santa Maria Novella. Het houdt de nagelriemen zacht en soepel, waardoor scheuren of irritaties worden voorkomen.

Stap 4: Verlichten

De Foot Cream van Santa Maria Novella bevat munt en kamfer en verkwikt direct, waardoor het niet alleen fijn is om de hielen mee te verzachten, maar ook om vermoeide benen en voeten na een dag wandelen of winkelen mee te verlichten.

Stap 5: Lakken

Terwijl de crème intrekt kun je de nagels lakken met een zomers kleurtje. Het geheim van CND Vinylux zit hem in de ingebouwde basecoat, waardoor je één stap tijdens het lakken over kunt slaan. De lakken zijn verkrijgbaar in meer dan 140 fantastische tinten en blijven niet alleen zeven dagen zitten, door de verzorgende ingrediënten als jojoba-olie, vitamine E en keratine wordt de nagel bovendien gezond gehouden. De topcoat wordt sterker wanneer deze wordt blootgesteld aan natuurlijk licht en geeft de nagels bovendien een hoogglans finish.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.