Babassu Member Sale

Shop nu
TOOL OF THE MONTH

Pro Hydro-Mist Steamer

Misschien is je eerste gedachte: wie bedenkt zoiets? Maar als je eenmaal weet dat deze beautytool bestaat, kun je niet meer zonder. Maak kennis met de steamer voor thuis, een professioneel stoomapparaat waarmee je de poriën extra diep kunt reinigen en tegelijkertijd even stoom kunt afblazen.

Zo nu en dan je huid diep reinigen geeft niet alleen een heerlijk schoon en fris gevoel, het zorgt er tevens voor dat je – nieuw aangeschafte – verzorgingsproducten beter hun werk doen op een goed gereinigde huid met schone poriën. Wanneer tijdens een facial bij de huidspecialist het stoomapparaat aan gaat, weet je dat het échte reinigingswerk gaat beginnen. Warme stoom op de gezichtshuid zorgt er voor dat de poriën worden geopend en dat vuil en overtollige olie door middel van transpiratie uit de poriën verdwijnen.

Stoombehandeling voor thuis

De Pro Hydro-Mist Steamer is geïnspireerd op de professionele gezichtsstomers die in de Skinesis-kliniek van de Londense huidexpert Sarah Chapman worden gebruikt. Het apparaat stoot microscopisch kleine stoomdeeltjes uit. Door negatieve ionen dringen deze stoomdeeltjes beter de huid binnen dan gewone stoom. Behalve dat de poriën worden geopend en gereinigd, wordt ook het vochtgehalte van de huid in één behandeling aangevuld. Hierdoor zullen ook fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Betere opname werkstoffen

Samen met het vuil uit de poriën verdwijnen ook mee-eters en puistjes, die vervolgens minder snel terugkomen. Daarnaast is het goed voor de doorbloeding om je gezicht te stomen en worden werkstoffen uit je skincare-routine beter en dieper opgenomen. Het is bijvoorbeeld fijn om na het stomen, als de poriën open zijn, een voedend gezichtsmasker zoals de Instant Miracle Mask van Sarah Chapman te gebruiken. Maar gebruik het apparaat ook bij verkoudheid. Door de warme stoom komen de luchtwegen weer vrij.

Stomen doe je zo:

Stoom één á twee keer per week gedurende tien minuten. Reinig vooraf je gezicht met een cleanser en zet het apparaat op een vlakke, stevige ondergrond. Vul het waterreservoir aan de achterkant met (gefilterd) water en druk op de aan/uit-schakelaar aan de voorkant om het apparaat stoom af te laten blazen. Positioneer je gezicht voor de nozzle op een afstand van ongeveer twintig centimeter en ontspan. Na vijf minuten schakelt de stomer automatisch uit. Voor een diepere reiniging druk je nogmaals op de aan/uit-knop en geniet je van een extra boost van vijf minuten. Stoom niet langer dan vijftien minuten.

Afsluiten met kou

Om de poriën na de stoombehandeling weer te laten sluiten is het belangrijk dat je je gezicht wast met koud water. Ook kun je na het stomen onder de douche stappen, zodat je je gezicht kunt afspoelen met koud water.

Liever professioneel?

Wil je even aan de hectiek ontsnappen en op een professionele manier je huid diep laten reinigen? Natura Bissé’s Stabilizing Experience is een heerlijk ontspannende combinatie van manuele ontspanningsmassage en lymfedrainage die de onzuivere, glanzende of acné-huid met overmatige talgproductie en grove poriën diep reinigt. De behandeling is zowel ontspannend als effectief door de geavanceerde ingrediënten die het huidoppervlak vernieuwen en zichtbare poriën verkleinen. De huid wordt in balans gebracht, waardoor huidveroudering wordt afgeremd. Daarnaast wordt overtollig talg afgevoerd en zorgt de behandeling ervoor dat het hydratatielevel van de huid weer op peil is.

Stabilizing Experience €95

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.