Babassu Member Sale

Shop nu
BELOVED BY HEIDI

Tata Harper Make-up

Behalve het team van Babassu heeft ook founder Heidi haar favorieten. Zo gebruikt regelmatig de Boosted Contouring Eye Balm van Tata Harper als oogmakser voor de nacht, maar ook van de Cream Blush en Lip Crème is zij groot fan. Wat een geluk dat er nu meer tinten aan Tata’s assortiment zijn toegevoegd.

Nieuw: Cream Blush

De multifunctionele crèmeblush heeft een fantastische kleur en textuur. De ultracrèmige en verzorgende formule smelt op de huid en tovert direct een frisse blos, terwijl vitaminen, bloemenextracten en oliën de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. En het mooie is dat de satijnachtige kleur behalve op de wangen en lippen ook op de oogleden is te dragen.

Heidi: “Een crèmeblush blend beter met de tone van mijn huid van een poederblush. Spicy is een zachte koraaltint met een subtiele satijnachtige finish en een mooie match met de lip tint.”

Zo gebruik je ‘m

Het potje is superhandig om bij je te hebben in je tas. Je kunt de crème heel makkelijk aanbrengen met je vingertoppen, maar als je dat niet fijn vindt kan het ook met een make-upborstel.

Nieuw: Lip Crème

Tata wilde een lipproduct ontwerpen als aanvulling op je skincare-routine, waarmee je op natuurlijke wijze jouw liptint kunt verbeteren en tegelijkertijd de huid rondom je lippen beschermt. De Lip Crème heeft dan ook het comfort van een balsem, maar biedt de levendigheid van een lipstick. De stick bevat een crème die de lipcontour verjongt en de lippen van een prachtige kleur en volle, zacht glanzende finish voorziet.

Heidi: “De kleur Blace is altijd goed, het is een mooie warme naturel en superfijn verzorgend. Daarnaast is het gewoon een flitsende stick. Haal ik deze uit mijn tas, dan krijg ik regelmatig reacties.”

Zo gebruik je ‘m

Wil je dat de Lip Crème lekker lang blijft zitten, dep ‘m dan met je vingertoppen in de huid van je lippen. Doe je dit in meerdere laagjes, dan bouw je de kleur en het dekkende effect op.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.