Babassu Member Sale

Shop nu
Tool of the month

The Bodylift

Misschien is je eerste gedachte: wie bedenkt zoiets? Maar als je eenmaal weet dat deze beautytool bestaat, dan kun je niet meer zonder. Maak kennis met The Bodylift, een handige massageroller waarmee je zelf thuis het bindweefsel van je armen, benen, billen en taille kunt verstevigen.

Niets is zo rustgevend als languit liggen en gemasseerd worden, maar wanneer dat even niet kan, kun je met een zelfmassage ook een hoop verlichten. Massages zorgen niet alleen voor ontspanning, ze zijn tevens hét gouden middel tegen een verslapte huid, spierknopen, rusteloze benen, dikke enkels of verkleefd bindweefsel.

Sinaasappelhuid

Bindweefsel is het ondersteunende weefsel dat zich over ons hele lichaam onder de opper- en lederhuid bevindt. Deze onderste laag weefsel geeft stevigheid en souplesse, maar zorgt tevens voor de vorm van het lichaam. Wanneer vetcellen in het onderhuids bindweefsel te groot worden en gaan samenklonteren, ontstaat er een bobbelige huid, ook wel sinaasappelhuid of cellulite genoemd. Wie hier last van heeft kan door middel van The Bodylift van Sarah Chapman deze verkleefde vetophopingen masseren. Een bindweefselmassage helpt bovendien om afvalstoffen af te voeren via het lymfestelsel en een mooie huid te creëren.

Verlichting

Behalve bij een slappe huid of cellulite is The Bodylift ook ideaal voor iedereen die last heeft van rusteloze benen, zware benen of een staand beroep heeft. Na een lange dag werken kun je er gemakkelijk de benen mee verlichten.

Zo gebruik je The Bodylift:

Breng een verstevigende olie of massage-olie, zoals bijvoorbeeld de nieuwe Advanced Retinoid-like Body Oil van The Organic Pharmacy aan op de huid en zet de roller op de plek waar je wil masseren. Duw de hendel naar beneden, zodat de rollers zich vanzelf over het been, de arm of de taille verspreiden en ga heen en weer over het gebied. The Bodylift bevat 12 koppen met 72 masserende knobbeltjes die de bloedsomloop en het lymfedrainagesysteem stimuleren, zodat gifstoffen het lichaam verlaten. De knobbeltjes verlichten bovendien de spierspanning. Masseer een aantal minuten totdat de huid warm, rood en tintelend aanvoelt. Dan pas is de huid goed gemasseerd en doorbloed en kun je een ander gebied masseren.

10 Day Detox

The Bodylift is ook een handig hulpmiddel tijdens de 10 Day Detox van The Organic Pharmacy.Wanneer je door middel van de plantaardige supplementen en het maaltijdplan je lichaam aan het reinigen bent helpt de massage om gifstoffen sneller af te voeren. Gebruik de Bodylift na je dagelijkse douchebeurt in de ochtend gedurende tien dagen en ontdek een stevigere huid.

Liever professioneel?

Wil je het bindweefsel liever professioneel laten masseren? Tijdens de lichaamsbehandeling Ultra Tone & Tighten wordt behalve met de handen en cups ook gemasseerd met lage frequentie elektromagnetische pulsen via de wieltjes van de CACI (spreek uit als Keessi). De wieltjes rollen zachtjes over je benen en billen en je voelt lichte stroomstootjes. Ze stimuleren het spierweefsel en de natuurlijke versteviging van de huid. De behandeling is bedoeld om cellulite doelgericht aan te pakken door vetophopingen af te breken en de bloedcirculatie en het lymfedrainagesysteem te stimuleren. Het resultaat is gladdere en strakkere benen waar je mee kunt shinen.

Ultra Tone & Tighten €95

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.