Babassu Member Sale

Shop nu

Hou vast die kleur!

Niets heerlijker dan de zomer, maar ook aan dit zonnige seizoen komt een eind. Wil je niet binnen een paar dagen je zomerbruin kwijt? Natuurlijk hebben wij de tips in huis om jouw gebronsde teint én dat fijne vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden.

Scrub de huid

Langer bruin blijven is een kwestie van een goede basis. Wanneer de huid schoon, glad en zacht is na een scrubbeurt krijgt het meer zuurstof, waardoor een bruine teint beter blijft zitten. Scrub je lijf en gezicht daarom één á twee keer per week en breng vervolgens een zonnebrandcrème aan. De suikerscrub St. Barts Scalp and Body Scrub van Ouai kan op zowel je lichaam als je hoofdhuid gebruikt worden en brengt je terug naar de tropics.

Activeer je melanine

Met een sun activator verklein je de kans op verbranding door de zon. Het ingrediënt tyrosine stimuleert de aanmaak van melanine, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt beschermd en een egale teint ontwikkelt. Het pro-melaninecomplex in de C+C Vitamin Summer Lotion van Natura Bissé zorgt voor de activering en verlenging van je kleur en werkt op het gezicht en lichaam.

Hydrateer

Ben je eenmaal goed gebronst, zorg dan dat de huid goed gehydrateerd blijft. Door de zon wordt vocht aan de huid onttrokken, waardoor je dat droge, trekkerige gevoel krijgt. Met een aftersun kalmeer je de huid niet alleen, het bevat tevens hydraterende ingrediënten, waarmee je je kleur een aantal dagen beschermt. After Sun van Darling is voor het gezicht en lichaam en heeft door toevoeging van vitamine E ook een huidverjongende werking. De geur van monoï-olie doet je waarschijnlijk denken aan die heerlijke vakantie.

Het hele jaar door getand

Dankzij de C+C Vitamin Self-Tan Drops Oil Free van Natura Bissé heb je het hele jaar door zo’n gezonde teint op je gezicht. Breng vijf á zes vegan selftan-druppeltjes met zachte, masserende bewegingen aan op je gezicht, hals en decolleté en laat de kleur geleidelijk opbouwen. De druppels zijn geschikt voor alle huidtinten en vooral mooi over een al gebruinde zomerhuid, omdat het de kleur zal verdiepen.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.