Babassu Member Sale

Shop nu
NIEUW

Laura Mercier’s flawless skin

Een flawless skin wil eigenlijk zeggen dat de make-up zo subtiel is aangebracht, dat het niet opvalt. Voor deze look moet de make-up zo transparant en luchtig mogelijk zijn, zodat het accent op de huid blijft liggen. Met de nieuwe Real Flawless Weightless Perfecting Foundation van Laura Mercier bereik je een flawless make-up én een van nature flawless skin.

Stap 1: Hydraterende primer

Voordat je aan je make-uplook begint, is het belangrijk dat de huid goed gehydrateerd is. Met een hydraterende primer vang je twee vliegen in één klap. De Pure Canvas Primer Hydrating is een luchtige, hydraterende primer met hyaluronzuur en antioxidanten, die de huid direct een oppepper geeft. De primer creëert niet alleen een fijne basis voor het aanbrengen van make-up, maar zorgt er ook voor dat je make-up langer mooi blijft. Het olijfextract strijkt de huid zichtbaar glad en houdt het vocht in de huid vast, terwijl algen de vochtreserves aanvullen en het hydratatieniveau al na één week herstelt.

Stap 2: Nieuwe foundation

De nieuwe Real Flawless Weightless Perfecting Foundation is een gewichtloze, vloeibare foundation die de huid egaliseert. De formule verbetert binnen ook de teint en textuur van de huid. De foundation is water- en smudgeproof, blijft twaalf uur lang zitten en vervaagt niet. Hydraterende ingrediënten zorgen onmiddellijk voor een gladdere huid zonder cakey gevoel.

Stap 3: Nieuwe foundationkwast

Breng je de foundation met de nieuwe Real Flawless Foundation Brush aan. Deze door visagisten geïnspireerde foundationkwast heeft nauwkeurig gesneden hoeken en glijdt gemakkelijk langs alle contouren van het gezicht. Door de zachte, dicht opeengepakte borstelharen verspil je geen druppel foundation.

Stap 4: Nieuwe crèmebronzer

Door middel van een subtiele glans laat je de huid zacht ogen. De nieuwe Tinted Moisturizer Bronzer is een crèmebronzer die make-up met skincare combineert en een natuurlijke, zongebruinde glow geeft. De formule is verrijkt met zes bronzen parelblends die de huid voorzien van warmte en een zacht en gewichtsloos gevoel. Verkrijgbaar in zes verschillende tinten. Je brengt de bronzer makkelijk met je vingertoppen aan op plaatsen waar je normaal als eerste bruin wordt van de zon, zoals boven de wenkbrauwen, de neusbrug en jukbeenderen.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.