Babassu Member Sale

Shop nu
EEN GEUR ALS GESCHENK?

Zo kies je het perfecte parfum

Voor welke geurfamilie kies je?

Babassu heeft een groot aanbod bijzondere geuren, gecreëerd door de beste parfumeurs ter wereld. We helpen je graag een handje op weg met onze favorieten per geurfamilie.

Sample service
Bestel je je parfum op babassu.nl en wil je een sample van desbetreffend parfum ontvangen? Gebruik dan de code SAMPLE in het kortingscodeveld bij het afrekenen.

Houtachtige parfums

Een bekende familie is die van de houtachtige parfums. Deze parfums bevatten één of meerdere houtsoorten, zoals oudh, vetiver, ceder- of sandelhout en hebben een warm en sensueel karakter. Houtachtige geuren passen heel goed bij een levenslustig, avontuurlijk type.

Ambergeuren

Parfums met muskusachtige, exotische tonen als hars, musk en amber in combinatie met vanille of honing behoren tot de ambergeuren. Vaak worden ze als oriëntaals gekwalificeerd. Ze ruiken wat zwaarder, vanwege de mix van poederzoete en tabakachtige tonen, en creëren een warm, sensueel en luxe gevoel. Ambergeuren zijn dan ook perfect om in de avond of naar een speciale gelegenheid te dragen.

Bloemenparfums

Bloemige parfums zijn parfums met meerdere bloemsoorten in de hoofdrol, want bloemen zijn in de regel de grootste inspiratiebron voor parfumeurs. Ze kunnen worden samengesteld tot zachte, romantische creaties door middel van witte bloesems, lelietjes-van-dalen of fresia, maar ook tot spannende avondparfums met jasmijn, tuberoos of een poederige, zeperige hint van viooltjes, iris of heliotroop.

Poederige parfums

Behalve een bloemsoort kan ook de geur van poeder iemands hart doen verwarmen. Poederige parfums ruiken naar zeep en bijvoorbeeld gezichtspoeder en hebben vaak een basis van musk, vanille, iris of heliotroop. Behalve voor een zacht en comfy gevoel, zorgen poederige parfums ook voor een schone, elegante en vrouwelijke touch.

Citrusachtige geuren

Parfums met bergamot, limoen, yuzu, sinaasappel en grapefruit vallen binnen de geurfamilie citrus. Ze ruiken prikkelend fris en geven een verkwikkend gevoel. Aroma’s van citrusvruchten bevrijden de geest, geven een zonnig en optimistisch gevoel en brengen je terug naar de zomervakantie. Citrusachtige geuren brengen een sfeer van eenvoudige elegantie en zuiverheid en zijn zeer geschikt voor elk zonnetje in huis.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.