Babassu Member Sale

Shop nu

Heidi

Founder Babassu

Schoonheid, iets waar ik als heel jong meisje al oog voor had.

Hoe magisch en zintuigprikkelend de natuur kon zijn, zoals de grappige vormen van de wolken, vrolijke kleuren en vormen van de meest prachtige bloemen, vlinders en vogels. Zoveel verschillende geuren waar mijn neus door geprikkeld werd.

De muffige muskusgeur van vrolijke bokjes, de zoet- weeïge geur van gedroogd pulp dat diende als voer voor het vee, fris zoetig vers gemaaid gras, of juist het gedroogde gras waarin we speelden in de hooiberg. De aardachtige geur van een zomerse regenbui na een aantal warme dagen waarvan ik pas jaren later er achter kwam dat zelfs voor deze natuurlijke mix van oliën uit beplanting en bacteriën in de aarde de mooie naam ‘petrichor’ is bedacht. De basis van deze ontdekkingsreis ligt op de boerderij waar ik ben opgegroeid. Snuffelend aan de koffiemolen van mijn oma, of de weeïg zachte geur van haar talcpoeder. De lipstick van mijn moeder die rook naar een mix van viooltjes en iris, maar ook het pamperen van mijn moesje door haar ’s avonds op de bank lekker in te stoppen onder een warm dekentje en dan te woelen door d’r haar … in mijn jeugd liggen de wortels voor mijn passie die is uitgegroeid tot Babassu, een warme, veilige plek waar je komt om te genieten, te resetten, te ontdekken en je helemaal verwend te voelen.

Dat is wat Babassu voor jou moet zijn, een fijne, warme plek waar je je thuis en welkom voelt, waar je geprikkeld wordt en op ontdekkingsreis gaat. Waar je helemaal kunt wegdromen en de tijd even stil staat. Waar rust en aandacht voor je is terwijl je wegdroomt tijdens één van die heerlijke behandelingen waarna je vervolgens fris, stralend, 10 jaar jonger én zorgeloos de straat weer opwandelt. Je vindt er een breed scala aan bijzondere cosmetica merken, verfijnde texturen en producten met zorg, aandacht en karakter.

Als jong, hyperactief, gevoelig en vrolijk meisje had ik mij nooit kunnen bedenken dat ik later zo’n mooi bedrijf zou runnen met vier heerlijke beauty boutiques, een webshop en een cosmetica groothandel! Uiteraard run ik het bedrijf inmiddels niet meer alleen, maar is mijn partner Raoul ingestapt en zijn de taken verdeeld. Zelf sta ik niet meer dagelijks op de winkelvloer of salon, maar staat er een supergemotiveerd, warm en vooral lief team voor jou klaar. Deze Babassu Beauties zijn intensief getraind op kwaliteit, kennis en bewaken de betoverende ‘Babassu Touch’

Trots op ons team

Dankbaar voor jou als trouwe Babassu vriend(in)

‘Treat Yourself to Babassu’

Liefs Heidi

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.