Free Gift: C+C Vitamin SPF50 Bi-phase cadeau

Shop nu

Bezorgen

Wij doen er alles aan om jouw beauty product(en) zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen. PostNL bezorgt in Nederland en België van maandag t/m zaterdag. De bezorging van je bestelling kan één tot vier werkdagen in beslag nemen.

Handtekening voor ontvangst

Omdat het gaat om de verzending van kostbare producten, hebben wij ervoor gekozen om een handtekening voor ontvangst te verplichten. Zo weten wij wie jouw pakket in ontvangst heeft genomen. De chauffeur probeert bij afwezigheid van de geadresseerde om het pakket bij de buren te bezorgen. Indien er bij de buren niet kan worden bezorgd, wordt het pakket afgegeven bij een afhaalpunt in de buurt. Je ontvangt hierover bericht.

Kosten Bezorging

Wij verzenden bestellingen boven de 45 euro gratis binnen Nederland en België. Voor bestellingen onder de 45 euro rekenen wij 6 euro bezorgkosten.

Bezorging op een ander adres

Je kan een bestelling op een ander adres laten bezorgen, bijvoorbeeld als cadeau. Als je ervoor kiest de bestelling (als cadeau) op een ander adres dan het factuuradres te laten bezorgen, dan wordt de factuur niet meegezonden.

Bezorging bij een PostNL pick-up point

Het is ook mogelijk om je pakket te laten afleveren bij een PostNL pick-up point. Vergeet niet een geldig ID-bewijs mee te nemen bij het ophalen.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.