Microneedling (skin pen)

Skinpen Treatment Face & Neck

€ 300
  • Amsterdam Zuid
  • Leiden
  • Wassenaar
  • Den Haag

SkinPen simuleert huideigen aanmaak van collageen en elastine, waardoor fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen. De huid wordt zichtbaar steviger en voller en de huidteint egaler en frisser. Ook zeer geschikt voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Met kleine, steriele naaldjes worden microkanaaltjes in de huid gemaakt.

Natuurlijk herstelproces

De diepte kan op de naald zelf worden ingesteld, waardoor deze nooit dieper of oppervlakkiger de huid in gaan dan gewenst. De stimulatie van de fibroblasten in de huid intensiveert het natuurlijke herstelproces en zorgt voor intensieve en diepgaande huidverbetering.

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling kan de huid er wat roder uitzien en warm/geprikkeld aanvoelen. Dit zal over het algemeen na enkele uren afnemen en snel verdwijnen. U ontvangt na de behandeling 2 producten om dit herstel te bevorderen

Maak een afspraak voor Skinpen Treatment Face & Neck

Prijs
Datum -
Tijd -
Locatie Amsterdam Zuid

Let op: de aangegeven datum en tijd betreft een voorkeur. Wij nemen contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.