Babassu Summer Bag €125 t.w.v. €376

Shop nu
SINCE 1998

25 jaar Babassu – 25 vragen aan Heidi

Babassu bestaat 25 jaar en dat vieren we met jou!

Wil je weten hoe? Volg Babassu op Instagram en hou je mailbox in de gaten. Blok daarnaast alvast een gaatje in je agenda voor een bezoekje aan één van onze boutiques dit weekend…

Voor founder Heidi begon het Babassu-avontuur al in 1998, in een pittoresk straatje in Leiden. Tijd om even terug te gaan naar hoe het allemaal begon en haar het hemd van het lijf te vragen.

Bekijk de video hier

Hoe is jouw liefde voor cosmetica eigenlijk ontstaan?

“Dan gaan we heel ver terug. Toen ik lang geleden tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste in een parfumerie werkte, werd ik enthousiast van een collega die prachtig over parfums en cosmetica kon vertellen en adviseren. Ik werd hierdoor gegrepen en werd verliefd op het vak.”

Waarom ben je Babassu begonnen?

“Ik wilde in de binnenstad een oase van beauty en ontspanning creëren, waar je even helemaal kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Waar je warm en welkom wordt ontvangen, geïnspireerd raakt op het gebied van skincare, parfums en bodyverzorging en je volledig kunt laten pamperen.”

Wat betekent Babassu eigenlijk?

“Babassu is een Zuid-Amerikaanse palmboom die vooral voorkomt in Brazilië. De noten uit deze boom zijn de sterkste noten ter wereld en bevatten kostbare babassu-olie die wordt verwerkt in veel cosmetica- en haarverzorgingsproducten.”

 

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.