Free Gift: C+C Vitamin SPF50 Bi-phase cadeau

Shop nu

Ben jij iemand die op 1 december gelijk alle adventkalenderhokjes openmaakt of volg je het eeuwenoude ritueel en tel je, per dag af tot 24 december? Het fenomeen adventkalender kennen we allemaal, maar waar komt deze kersttraditie eigenlijk vandaan?

Molton Brown Adventkalender

Achter de gouden krans van de Molton Brown adventkalender vind je 24 betoverende verrassingen, waaronder verrukkelijke bad- en douchegels en geuren.

prijs: €220 / waarde: €374

Compagnie de Provence Adventkalender

Of laat je elke dag verrassen door de vrolijke adventkalender van Compagnie de Provence, gevuld met verzorgende cadeautjes voor het hele gezin.

prijs: €78 / waarde: €138

Begin 1800 bedachten Christenen verschillende manieren om af te tellen tot Kerst. Toentertijd werd er afgeteld met krijtstrepen op de deur, die één voor één werden weggeveegd tot de feestelijke kerstavond op 24 december. Het aftellen tot kerst met een adventkalender gevuld met chocolade is voor velen een nostalgische herinnering. Tegenwoordig zijn we bijna niet meer zoet te houden met alleen chocolaatjes en worden de meest bijzondere, extravagante adventkalenders verkocht.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.