Babassu Member Sale

Shop nu
BLOG

Eau de vacances

Wuivende palmen, slingerende wegen en vlagen sinaasappelbloesem door de zoute zeewind: wil je je vakantievibes vasthouden, draag dan de geur van je bestemming. Van Côte d’Azur tot de kersverse nieuwkomer Hydra: wat is jouw vakantie?

DE VAKANTIEVIBE VAN…

Capri

Villa Néroli van BDK Parfums neemt je mee naar het Italiaanse eiland Capri, in het midden van de Tyrreense Zee. Dit parfum is geïnspireerd op de ongerepte natuur, schoonheid en charmante villa’s van dit eiland. Als je op de top van dit eiland staat, ruik je de geur van verse oranjebloesem versmolten met de warme, zoetige geur van vanille.

DE VAKANTIEVIBE VAN…

Calabrië

Rêverie de Bergamote van Miller Harris bevat een hoge natuurlijke concentratie van bergamot uit de regio Calabrië, evenals natuurlijke mandarijn om een heldere en energieke opening te geven. Het zomerse citrus versmelt moeiteloos met een mengelmoes van aromatische kruiden en hout in een bekende reis van Italiaanse geur.

DE VAKANIEVIBE VAN…

de Franse Rivièra

Na het grote succes van een haarverzorgingslijn met de geur van het zonovergoten Zuid-Frankrijk, lanceerde Oribe ook een eau de parfum. Côte d’Azur van Oribe heeft de warme geur van bergamot, witte jasmijn en sandelhout en brengt je onmiddellijk terug naar heerlijke zomerse dagen aan de Franse Rivièra.

DE VAKANTIEVIBE VAN…

de Spaanse eilanden

Esvedra van Laboratorio Olfattivo is vernoemd naar de rots Es Vedra in de Middellandse Zee naast Ibiza en is een geheel nieuwe visie op vetiver. In Esvedra voelen uitersten zich tot elkaar aangetrokken. Het is een groene vetivergeur dat ondanks zijn droge en doordringende eigenschappen, harmonieus smelt tot een poederige muskus.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.