Babassu Member Sale

Shop nu
FAVORIET

Fall Fragrance

Fall Fragrances

Ontspannen lezen bij de open haard, een verfrissende wandeling in een roodbruin gekleurd bos, koffiedates met vriendinnen en gezellige diners bij kaarslicht. Het meest cozy seizoen van het jaar is weer aangebroken! Je herfstgarderobe kan uit de kast en daar hoort natuurlijk een passend parfum bij. Ontdek hier de meest bijzondere geuren en hun meeslepende verhalen.

Cacao2 – Maison Tahite

Het gevoel van genieten met een reep pure chocolade onder een dekentje op de bank, met een kopje kruidige thee wegdromend bij een feelgood film. Kaneel onthult zijn pittige kant, terwijl cederhout en vetiver het parfum verwarmen met als hoofdrolspeler; cacao.

Kashnoir – Laboratioro Olffativo

Deze geur draag je als een cashmere trui, comfortabel, warm met souplesse. De topnoten citroen en bergamot geven luchtigheid aan de warmte van zacht, zoete vanille, begeerlijk heliotroop en aardse patchoeli.

Coffee Break – Maison Margiela

Waan je in het Scandinavische Stockholm, waar het buiten met bakken uit de hemel komt. Binnen zoek je de warmte op en geniet van een schuimige latte macchiato, Coffee Break neemt je mee naar dat moment. Vers gebrande Arabische koffiebonen, een romige milky touch en de warmte van vanille als een verleidelijke cupcake on the side.

Oriental Lounge – The Different Company

Deze geur voert je mee als een droom naar het verre Oosten. Zacht gekruid met een pittig pepertje, de frisheid van bergamot en sensueel als oriëntaalse zijde. Labdanum en amber maken de geur balsemachtig en zacht en gourmand door tonkaboon. Verfijnd en very classy!

French Bouquet – BDK Parfums

Eerbetoon aan de Franse, klassieke parfums van de jaren ’70. Een traditioneel chypre-parfum, ultieme Franse elegantie met frisse bergamot, romantische, verleidelijke roos & jasmijn, herfstig eikenmos en musk gesublimeerd door aldehyden.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.