Babassu Member Sale

Shop nu
NIEUW

Hi, DARLING!

Rooftop poolparty’s en zonovergoten stranddagen: vanaf vandaag kun je zorgeloos genieten van de zomer. Je Italiaanse zomerliefde is namelijk speciaal voor jou naar Nederland gekomen.

Darling (sun)cares

De zomer kan nu écht beginnen. Darling zal je niet alleen beschermen tegen UVA- en UVB-stralen, maar ook tegen blauw licht van bijvoorbeeld je E-reader of tablet wanneer je lekker nog wat wilt lezen. De Fluid Face Screen SPF 50+ en Glowy Face Cream SPF 50+ zijn zelfs liever dan je denkt. Behalve dat het echte zonbeschermers zijn zorgen ze tevens voor een gehydrateerde en geplumpte huid met een glowy finish. Bovendien zijn ze 100% vegan, houden ze rekening met gevoeligheden en laten ze je huid er dag na dag beter uitzien.

Luchtig karakter

Daarnaast is Darling een luchtig type. Of je nou kiest voor de lotion of de spray, beide SPF’s bevatten actieve ingrediënten, zoals niaciamide en hyaluronzuur, zijn geschikt voor het lichaam en het gezicht en trekken snel in. Begin de zomer met de hoogste zonfactor 50 en stap langzaam over naar zonfactor 30. De lotion is zelfs in factor 20 verkrijgbaar.

Darling ruikt lekker

En – belangrijk! – Darling ruikt ook nog eens heel lekker. Tijdens of na een zonovergoten zomerdag neemt de iconische Darling-geur met Monoï de Tahiti je in gedachten mee naar een tropisch paradijs. Zowel de Body Wash, After Sun als de Tan Activator bevatten plantaardige ingrediënten om je huid gehydrateerd en zacht te houden. Door de toevoeging van tyrosine aan de Body Wash en Tan Activator houd je je zongebruinde kleur ook nog eens langer vast.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.