Babassu Member Sale

Shop nu

Huidverjonging zonder fratsen

Anti-aging hero’s vitamine C & retinol to the rescue

Anti-aging? We willen juist wel graag gezond ouder worden, maar wel op een verantwoorde manier. Lees hier welke ingrediënten niet mogen ontbreken in jouw anti-aging skincareroutine. Naarmate we ouder worden, verliezen collageen, hyaluronzuur en elastine terrein in ons bindweefsel, maar juist deze huideigen stoffen zorgen voor versteviging en plumping. Zomers lang bakken in de zon zorgt voor verticale lijnen in hals en decolleté, beter bekend als de zogenaamde stewardessenbef.

Vitamine-feestje

Vitamine C is onmisbaar in jouw huidverzorgingsroutine, mede door de hoge concentratie antioxidanten, maar wat doet het voor jouw huid? Vergelijk het maar met een appel; een appel verkleurt na een tijdje als je hier een hap uitneemt. De appel wordt bruin, want hij reageert op zuurstof in de lucht. Breng je citroensap aan, een antioxidant, behoudt de appel zijn kleur. Kortom, antioxidanten beschermen je huid tegen de negatieve invloeden van buitenaf en voorkomt hiermee huidveroudering. Daarnaast pakt vitamine C pigmentvlekjes aan en de hoge zuurwaarde triggert je huid om collageen aan te maken.

Stabilised Vitamin C Corrective Mask – The Organic Pharmacy

C+C Vitamin Cream – Natura Bissé

Daily Brightening & Exfoliating Peel – Perricone MD

Strak in de lak

Vitamine C werkt het beste in combinatie met andere antioxidanten. Vitamine A, ook wel retinol, is hierbij a match made in heaven. ’s Nachts is je huid in ruststand en heeft het alle tijd om zich te herstellen, perfecte combinatie dus om een product met retinol ’s nachts te gebruiken en ’s ochtends weer je vitamine C erbij te pakken. Retinol is een extreem effectief celcommunicerend ingrediënt. Dat betekent dat dit stofje zich letterlijk aan bijna iedere huidcel kan hechten en doorgeeft dat die cel zich als een gezonde, jongere huidcel moet gaan gedragen. Fijne lijntjes, die na een drukke, lange dag tevoorschijn zijn gekomen, verdwijnen als sneeuw voor de zon als je ’s ochtends wakker wordt.

Retinol Night Serum – The Organic Pharmacy

Essential Shock Intense Retinol Fluid – Natura Bissé

Clinical 1% Retinol Treatment – Paula’s Choice

Babassu Treatments

Je huid een échte oppepper geven, een facelift zonder snijden of meer weten over welke producten precies bij jouw huid passen? Boek een treatment in bij een van onze salons in Den Haag, Amsterdam, Leiden of Wassenaar. En! Don’t forget your SPF!

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.