Babassu Member Sale

Shop nu
LIPCARE

Lief voor de lippen

In de winter kom je niet weg met alleen een lipstick. Door extreme temperatuurverschillen tussen buiten en binnen kunnen de lippen zo droog worden dat ze branderig aanvoelen. Geef ze daarom extra aandacht en verzorg ze met producten die speciaal voor de gevoelige huid van de lippen zijn gemaakt.

Lipcare voor koude dagen
Bienaime – Lip Balm
Tata Harper – Lip Crème in Risque
delilah – Lip Saviour Colour Enhancing Lip Oil

Hydraterende treatment

De huid van de lippen is dun, dus erg kwetsbaar. Wanneer de temperatuur buiten daalt en de knop van de centrale verwarming binnen juist verder open wordt gedraaid, lopen de lippen kans op vochtverlies. De nieuwe Cold Plasma Plus+ Lip Therapy van Perricone MD is een liptreatment voor elk moment van de dag, die droge lippen hydrateert, voedt en lijntjes opvult. De lippen zien er direct zachter, soepeler en voller uit.

Beschermende balsem

Omdat er geen talgkliertjes in de lippen aanwezig zijn, ontbreekt het aan een natuurlijk beschermend laagje. De smeltende, romige textuur van Bienaimé’s Lip Balm omhelst de lippen en laat een zijdeachtig laagje achter zonder een glanzend effect. Pruimenpitolie heeft niet alleen een zalige geur, het werkt door de vitamine E ook als een natuurlijke anti-age-middel die fijne lijntjes voorkomt.

Getinte balsem

Wil je verzorging en een tintje ineen? De Lip Crème van Tata Harper heeft het comfort van een verzorgende lipbalsem, maar biedt de levendigheid van een lipstick. De stick bevat een crème die de lipcontour verjongt en tegelijkertijd de lippen van een prachtige kleur en volle, zacht glanzende finish voorziet. Maar hij is er ook in een kleurloze variant, zodat je op elk moment van de dag – ook zonder spiegel – kunt stiften.

Genezende boter

Soms worden de lippen zo droog dat de huid barst en er velletjes ontstaan. Zorg in zo’n geval vooral dat de lippen droog blijven. Het bevochtigen van schrale lippen door er met de tong langs te likken lijkt te helpen, maar droogt alleen maar meer uit. De Jao Lip Butter van Jao Brand bestaat uit sheaboter en zinkoxide als bescherming tegen UV en hydrateert door middel van rozenbottel- en jojoba-olie. Pompoenzaad, duindoorn en propolis zorgen voor de genezing van de gebarsten huid. De boter heeft bovendien een subtiel smaakje van vanille, tea tree en roos.

Verzorgende gloss

Behalve de huid van het gezicht vertoont ook de huid van de lippen tekenen van veroudering: lippen worden droger, verliezen hun volume en krijgen fijne lijntjes. Om ze voller en jonger te laten lijken kun je een gloss met voedende ingrediënten gebruiken. Lip Saviour van delilah cosmetics is een voedende lipolie, die de lippen meer definitie en een zachte, glanzende tint geeft.

Balsem voor de nacht

Smeer de lippen voor het slapen gaan in met een dikke laag verzorgende of anti-verouderende lipbalsem. Terwijl jij slaapt kan de balsem zijn werk doen, zodat je ‘s ochtends weer opstaat met vitale lippen. De Balmessence Lip Treatment van Oribe is een vegan lipbalm met voedende ingrediënten, zoals jojoba-olie, pepermuntolie en sheaboter om je lippen te verwennen. Zelfs in barre wintertijden het perfecte recept voor een heerlijk zachte en kusbare mond.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.