Free Gift: C+C Vitamin SPF50 Bi-phase cadeau

Shop nu
BLOG

Skincare voor mannen

Ja mannen, ook jullie huid verlangt naar wat extra verzorging in de winter, want wat heeft een mannenhuid wel niet allemaal te verduren. Je sport en zweet, je doucht en droogt (vaak niet al te zachtjes) je huid af met zo’n lekkere ruwe handdoek, je hebt te maken met temperatuurveranderingen en vergeet niet het scheermesje dat vaak meerdere keren per week langs je gezicht schuurt. En je hoeft heus niet, net als je vriendin, 10 flesjes in de badkamer te hebben staan (mag natuurlijk wel). Lees hier met welke stappen jij je huid in topvorm houdt.

Stap 1: Reinigen

Houd je van no-nonsense en mag het allemaal niet te lang duren? Gebruik een reiniging die je onder de douche kan gebruiken, twee vliegen in een klap! De Facial Cleansing Gel + AHA hoef je alleen op te schuimen met water, masseer het in op je gezicht en spoel het af. Een licht exfoliërende cleanser om overtollig vet/vuil van je huid af te wassen, voor een schoon en fris huidje.

Stap 2: Exfoliëren

Een mannenhuid is vaak dikker en stugger, daarom is het éxtra belangrijk om dode huidcellen te verwijderen, anders ontstaan er sneller verstopte poriën. De Mattifying Purifying Facial Scrub van Aromatherapy Associates is een milde scrub om je huid fris en mat te houden. Natuurlijke klei reinigt verstopte poriën en Geranium en Petitgrain reguleren de talgproductie, zodat er minder snel pukkeltjes ontstaan. Daarnaast verfijnt het grove poriën zonder gebruik te maken van chemicaliën en onnodige synthetische stoffen.

Stap 3: Moisturizer

De niet-vette, maar rijke textuur van de Essential Shock Intense Cream is als een multi-vitamine voor je huid. Een multifunctionele moisturizer die je voor dag en nacht kan gebruiken. Het brengt je huid in topvorm met onder andere vitamine C voor verheldering en Proteoglycan-Derma Complex voor 24-uur hydratatie en het aanpakken van fijne lijntjes.

Stap 4: Scheren

All-in-one Before and After Shave Cream van Santa Maria Novella is een barrière crème waar een man heel blij van wordt! Een product waar je je huid mee kan voorbereiden op het scheren, waar je mee kan scheren én die je kan gebruiken als aftershave. Dit allemaal om je huid zo zacht en glad mogelijk te maken, het herstelt, hydrateert én kalmeert je huid met de welbekende geur van Melograno.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.