Babassu Member Sale

Shop nu
BLOG

Tadaa!

Hier is ie dan … vol trots presenteren wij onze nieuwe website & beautyshop

De kracht van Babassu is volgens ons het warme persoonlijke contact met jullie. Het was dan ook een flinke uitdaging om dit te vertalen naar diezelfde beleving op een klein schermpje, waar de interactie toch heel anders is dan in onze boutiques. De vorige versie van onze site was er vooral op gericht om jou te helpen jouw beauty aankopen te doen, maar de aantrekkingskracht en magie van Babassu bleef deels achterwege.

We zijn bij onszelf te rade gegaan wat voor ons en onze klant nu echt belangrijk is …

Daarom dit nieuwe platform!

Zoals in onze winkels moet het een feestje zijn om onze kersverse webshop te bezoeken. Je kunt ontdekkingen doen op het gebied van skincare, cosmetica en parfums, een fijn cadeautje scoren voor iemand die alles al heeft, vakkundig advies krijgen over jouw huid en welke behandeling jou het beste past. Bij ieder bezoek aan Babassu doe je inspiratie op en krijg je frisse energie. Informatieve blogjes en tutorials van onze Babassu Beauties, schoonheidsgeheimen en rituelen van inspirerende of ondernemende personen én uiteraard ook onze eigen favorieten zullen regelmatig aan bod komen op de inspiratiepagina.

Op de nieuwe webshop vind je uitgebreide informatie over alle producten en kun je met filters gericht zoeken naar specifieke ingrediënten en geurnoten.

Ons team heeft het afgelopen jaar keihard gewerkt om tot dit mooie resultaat te komen! Dit is pas het begin … wij blijven je verrassen ✨

X Heidi & Raoul

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.