Babassu Member Sale

Shop nu
NIEUW

Tijd voor verlichting

Of het nou hormonale veranderingen zijn of een teveel aan zonlicht: hoe ouder je wordt, hoe makkelijker pigmentvlekken ontstaan. Om de huid te egaliseren, verhelderen en verjongen voegt Natura Bissé nu drie nieuwe producten toe aan de Diamond Luminous Collection, een speciale huidverzorgingslijn om oneffenheden en vlekjes te verminderen én te voorkomen. En dat is fijn, zo voor de lente, want dan kunnen we het voorjaar met een stralende, egale huid beginnen.

Nieuwe collectie

De nieuwe producten hebben het doel om donkere vlekken te vervagen, de huid te egaliseren en te beschermen tegen invloeden van buitenaf, want door zon- en blauw licht kan de aanmaak van melanine namelijk worden gestimuleerd, waardoor hyperpigmentatie (ophoping van melanine op één plek) kan ontstaan. Blauw licht is afkomstig van LED-schermen, denk aan apparaten zoals je smartphone, tablet, laptop en televisie. Volg je deze vier stappen met de Diamond Luminous-collectie, dan pak je niet alleen donkere vlekken aan, maar ben je tevens beschermd als de zon straks gaat schijnen.

Stap 1: Stimuleer celvernieuwing

Perfecting Glowing Mask

Om een kickstart aan de celvernieuwing te geven kun je dode huidcellen verwijderen door te exfoliëren. Een product op basis van fruitzuur, glycolzuur, retinol of alfa-arbutine helpt heel goed om de huid te verhelderen en te egaliseren. Het Diamond Luminous Perfecting Glowing Mask van Natura Bissé is een exfoliërend masker die de huidtextuur op fantastische wijze vernieuwt en verfijnt. Terwijl de cocktail van alfa-arbutine, peer-, planten- en kurkuma-extract de huid verheldert en verzacht, zorgen aquaxyl, aloë vera en panthanol voor hydratatie en een frisse, gezonde gloed.

Stap 2: Serum met verhelderende ingrediënten

Perfecting Serum

Pigmentvlekken ontstaan door ophoping van melanine op een plek waar de productie onregelmatig is. Er zijn een aantal ingrediënten die helpen om deze hyperpigmentatie aan te pakken. Het complex van Tranexyl Spot Corrector, kurkuma-extract en alfa-arbutine in het Diamond Luminous Perfecting Serum van Natura Bissé pakt op meerdere manieren bestaande en toekomstige vlekjes aan. Of het nou gaat om pigmentvlekjes, melasma of andere verkleuringen veroorzaakt door melanine.

Stap 3: Niaciamide in je dagverzorging

Perfecting Cream

Krachtige antioxidanten, zoals vitamine A, B en C kun je behalve in serums ook in dagcrèmes vinden. Vitamine B3, oftewel niaciamide, zorgt ervoor dat vlekken, maar ook melasma lichter worden. De stof werkt behalve beschermend ook kalmerend en kan rust brengen bij een onregelmatige en onrustige huid. De Diamond Luminous Perfecting Cream van Natura Bissé bevat niaciamide, peptiden en kurkuma-extract om de zichtbaarheid van donkere vlekken te verminderen en voegt door middel van vier soorten hyaluronzuur en aloë vera meteen een mooie, frisse gloed aan de gezichtshuid toe.

Stap 4: SPF 50

SPF 50 PA+++ Oil Free Brilliant Protection

Een anti-pigment-routine is pas echt compleet als de huid wordt beschermd met een zonnebrandcrème. Ook al werkt niacinamide als bescherming tegen UV-straling en luchtvervuiling, een SPF 50 is een essentieel onderdeel als je pigmentatie en huidveroudering wilt bestrijden. De Diamond Luminous SPF50 PA+++ Oil Free Brilliant Protection van Natura Bissé is een huidcorrigerende crème met een zeer effectieve bescherming tegen alle soorten UV. Dankzij de minerale pigmenten past de crème zich moeiteloos aan de huidskleur aan. Daarnaast vermindert granaatappelextract de zichtbaarheid van pigmentvlekjes en verheldert het je huid.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.