Babassu Member Sale

Shop nu
Gevoelige huid?

Time to calm down

Roodheid, droogte of een branderig gevoel: meer dan 70% van de mensen heeft wel eens last van een gevoelige huid. Gevoeligheid uit zich vaak in rode bultjes, rode vlekken of een branderig gevoel en komt vaak op na het exfoliëren van de huid, door de zon of door bepaalde ingrediënten in je verzorgingsproducten. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment aan kalmerende en rustgevende producten.

Paula’s Choice Calm Collectie

Om de huid te kalmeren en de onderliggende oorzaken van gevoeligheid aan te pakken komt Paula’s Choice nu met een vernieuwde Calm-lijn. De lijn, bestaande uit een gezichts- reiniger, milky toner, exfoliant, serum en twee moisturizers, bevat vernieuwde formules met kalmerende plant-extracten, hyaluronzuur en ceramiden om de huid te herstellen.

Voordelen

  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Kalmeert een aangetaste huidbarrière
  • Hydrateert direct en kalmeert roodheid
  • Zachte, maar krachtige anti-aging ingrediënten

Favorieten voor de gevoelige huid

Koele watergels

Een gevoelige huid heeft vaak moeite om vocht goed vast houden. Was de gevoelige huid daarom niet met te heet water en voorkom dehydratie door lichtgewicht watergels te gebruiken in plaats van volle crèmes. Vermijd bovendien alcohol in producten, want dit droogt de huid alleen maar meer uit. De lichtgewicht Calm Water Gel van Dermalogica transformeert op de huid tot een voedende fluïde, waardoor een barrière tegen omgevingsfactoren op de huid wordt gelegd en de droge, geprikkelde huid wordt gehydrateerd. Bovendien gaat de gel vochtverlies tegen.

Kalmte in de zon

Behalve door de warmte en UV-straling van de zon kan de gevoelige huid ook geïrriteerd raken door zonnebrandcrème. Kies ook bij zonnebrandcrèmes voor een crème voor de gevoelige huid. De Hypoallergenic CBD Sensitive Skin Therapy Ultra-Lightweight SPF35 van Perricone MD kalmeert de huid en vermindert roodheden en een trekkerig gevoel, terwijl de zonnebrandcrème met krachtige UVA- en UVB-filters bescherming biedt tegen UV-stralen. De zonnebrand heeft een onzichtbare, niet-vette finish en kan dus ook goed worden gebruikt als primer onder make-up.

Intensieve hydratatie

Superkind Radiance Mask van Tata Harper is een verzachtend gel-crèmemasker dat een milde, neutraliserende AHA-mix bevat om een doffe huid te laten stralen. De dode huidcellen worden opgelost zonder hardnekkig te exfoliëren of de huid te strippen. Sugar Prebiotics herstellen de microbioombalans van de huid en het Sugar Carbohydrate Complex zorgt voor intense en langdurige hydratatie om een gladde, stralende en gezonde huid te onthullen.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.