Babassu Member Sale

Shop nu
FIGHT THE COLD

Your winter skin heroes

Met koude temperaturen in het vooruitzicht hebben wij de meest comfy en volle crèmes geselecteerd, zodat jouw huid gehydrateerd en zacht de winter doorkomt.

Bescherm jouw huid met Tata Harper
Tata Harper – Creme Riche
Aromatherapy Associates – Rose Pink Clay Mask
Perricone MD – High Potency Retinol Recovery Overnight Moisturizer

Tata Harper – Crème Riche

Essentiële vetzuren tegen vochtverlies

Crème Riche is een fluweelzachte gezichtscrème voor een zachte, soepele huid met een jeugdige uitstraling. Dit is de rijkste crème van Tata Harper, geformuleerd met maar liefst zestien hydraterende ingrediënten, zoals hyaluronzuur en essentiële vetzuren die vocht in de huid houden gedurende de dag én nacht.

OUAI – Melrose Place Body Crème

Bodycrème met exotische boter
De geklopte Melrose Place Body Crème bevat exotische cupuaçu-boter, kokosolie en squalaan en zorgt dat je er weer lange tijd tegenaan kan. De crème is vol en zacht, maar wordt lekker snel geabsorbeerd zonder enig vettig residu, waardoor je je snel warm aan kunt kleden.

Perricone MD – High Potency Retinol Recovery Overnight Moisturizer

Nachtcrème vol retinol
Laat je crème het harde werk doen. Terwijl jij onder de wol stapt werkt de High Potency Retinol Recovery Overnight Moisturizer aan de verbetering van jouw huid. Drie vormen retinol en intense hydratatie leveren de volgende ochtend zichtbare vermindering van lijnen en rimpels. De huid voelt steviger, maar is gladder en heeft een meer uitgeruste teint.

Aromatherapy Associates – Rose Pink Clay Mask

Multifunctionele zachte klei
Het Rose Pink Clay Mask voelt als een warme deken. Het volle kleimasker voedt en hydrateert de gezichtshuid, maar ook droge plekken op het lichaam of de haarpunten met roze Franse klei, amandelolie en sheaboter. De geur van roos, geranium en palmarosa laat je tijdens het aanbrengen direct rustiger ademen.

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.