Babassu Member Sale

Shop nu
VALENTIJN

Love is in the air

Blauwe druifjes, lavendel of rozen: de donkerste dagen liggen inmiddels alweer achter ons en de natuur begint weer kleur te krijgen. Vier de lente met je Valentijn en bezegel de liefde met zijn of haar lievelingsbloem in een bijzonder parfum. Of kies voor één van de andere verwennerijen of behandelingen om je Valentijn eens flink in het zonnetje te zetten.

Shop Valentijn

Liefde op het eerste gezicht

In maart vorig jaar, op een regenachtige ochtend in Parijs, werden Babassu-oprichtster Heidi en boutiquemanager Denise op slag verliefd. Tijdens hun bezoek aan de beurs Maison&Objet ontdekten ze Bienamé en er was een instant klik. De flacons van Bienaimé zijn een eerbetoon aan de Franse art-deco-know-how en worden handgemaakt in een fabriek in Normandië. Elk flacon is uniek en heeft een verfijnd ontwerp dat prachtig in iedere kamer staat.

Poederig

Heidi’s favoriet, Vermeil, neemt je mee in de wereld van boudoirs waar romige geuren van poeders en lipsticks zich vermengen. Het poederige parfum is een ode aan de tijdloze vrouw, die je zal betoveren door het akkoord van iris en violet, gesublimeerd door roos, het symbool van liefde en vrouwelijkheid. Heidi spuit er nog een laagje Molecule 01 van Escentric Molecules overheen, zodat het parfum net iets meer kracht krijgt.

25 jaar liefde

Heidi is al 25 jaar samen met haar grote liefde Raoul. Drie maanden nadat ze Babassu oprichtte leerde ze Raoul kennen. Samen runnen zij Babassu inmiddels een kwart eeuw en zullen ze het 25-jarige bestaan van de beautysalon en boutique deze lente groots vieren. We houden jullie hiervan natuurlijk op de hoogte!

Favoriete herengeur

Heidi’s favoriete herengeur is Monocule Scent One Hinoki van Comme des Garçons. De inspiratie voor deze geur komt van een traditioneel Japans bad, gemaakt van hinokihout. Hinoki is een houtachtige geur met een groen karakter. Model Barnabe Fillion beschreef de magie van deze geur als volgt: ”Hinoki doet me denken aan Japanse tempels, waar ook een heel specifieke, subtiele wierook wordt gebrand. Het heeft de perfecte balans tussen droog en vochtig hout. Het is spiritueel en kalmerend en je ruikt het de hele tijd, ook als je het zelf draagt.”

De nieuwste creatie van Miller Harris

Een gourmandgeur met zoete ingrediënten als chocola of toffee, die het water in je mond laat lopen, is perfect om op Valentijnsdag aan je geliefde te geven. Om een gourmandgeur wat frisser te maken worden vaak fruitige ingrediënten gebruikt, terwijl bloemen juist voor zachtheid en sensualiteit zorgen. Nieuw in het assortiment van Babassu is Myrica Muse van Miller Harris, een fruitige, bloemige muskgeur. Het parfum is gecreëerd door Emilie Bouge en is een combinatie van geurig rood fruit, zoals de yang mei-bes (Myrica) en aardbei in combinatie met tedere roos, jasmijn en patchoeli. De mix van ingrediënten als roze peper, sandelhout en rum geeft de creatie een genuanceerde en verleidelijke finish.

Nieuwe fase?

Of het nou om een nieuwe liefde, een nieuwe fase of een nieuw avontuur met dezelfde geliefde gaat, het droge, amber- en houtachtige parfum Nerotic blaast nieuw leven in elke relatie. Hypnotisch, bedwelmend en erotisch zijn zomaar drie woorden die Nerotic van Laboratorio Olfattio omschrijven. Nerotic is een overdonderende geur die zowel degene die het draagt als degenen die het ruikt betovert. De dynamische topnoten gaan perfect samen met de mannelijke hout-, leer- en rookakkoorden en de vrouwelijke amberakkoorden, waardoor Nerotic de perfecte uniseksgeur is.

Verrassingsmassage

Een massage is niet alleen het middel bij uitstek om vastzittende spieren los te krijgen, het bevordert ook de aanmaak van serotonine en oxytocine: hormonen die rust, ontspanning en een fijne gemoedstoestand bewerkstelligen. Met de wierooksticks van Astier de Villatte creëer je een romantische sfeer, terwijl de Delicate Romance Balancing Body & Massage Oil van Lola’s Apothecary een fijne olie is om mee te masseren. Het is een vrouwelijke geur die opent met citrusnoten van zoete sinaasappel en citroen, een bloemig hart met roos en geranium om het warm af te maken met vanille, patchoeli en sandelhout

Voor onze members

Exclusieve sale met korting tot 70%. Maandelijks nieuwe producten.